Accessoires bij een inbouw hottub

Naast het bad en de kachel is er nog veel meer mogelijk te hebben bij een inbouw hottub. Het is namelijk ook prettig om in het bad te kunnen zitten enzovoorts. De meeste hottubs komen met erg veel accessoires, wat het juist lastig maakt om te kiezen wat u nou bij uw bad wilt en wat eigenlijk een beetje overbodig is.

Soorten accessoires bij het bad

Bij een hottub zijn er enorm veel soorten accessoires te vinden. Hierbij een paar. Allereerst is het mogelijk om stoelen om de hottub heen te plaatsen. De rand van het bad dient zo als bar, waardoor de mensen die in het bad zitten ook nog kunnen kletsen en borrelen met de mensen die er niet in zitten. De stoelen zijn vaak wat hoger en kunnen ook in kruk vorm voorkomen. Daarnaast is het ook mogelijk om een bredere bar op de rand van het bad te plaatsen. Deze kunnen met of zonder bekerhouders te verkrijgen zijn. Zo heeft u in ieder geval genoeg ruimte om uw drankjes en hapjes kwijt te kunnen. Voor de luxe kippen onder ons is het zelfs mogelijk om een hele speciale overkapping boven uw hottub van Welltub te plaatsen, waardoor u altijd droog zit.

Schoonhouden van het bad

Qua accessoires zijn er ook enorm veel soorten schoonmaakspullen bij te bestellen voor uw zwembad. Zo is het mogelijk om een deksel aan tes chaffen voor de hottub, om te voorkomen dat er viezigheid en dieren in uw bad terecht komen. Verder is het ook mogelijk een filter in uw bad te plaatsen, om deze eventuele viezigheid uit het water te filteren. Zo voorkomt u dat er bacteriën en schimmels in het bad overblijven wat uw lichaam aantast. Een schep of net is ook prettig om bij te hebben, om zo bladeren uit de hottub te kunnen scheppen en dergelijke viezigheid. Naast deze apparaten en hulpmiddelen om uw bad zo schoon mogelijk te houden, is het een belangrijk punt om eens in de zoveel tijd het water te verversen. Zo weet u zeker dat u in schoon water zit en er niks vies voorbij komt drijven.