Tip voor kwaliteits horren op maat

Logo Unilux

Mijn vader wilde graag een hor op het dakraam laten plaatsen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar horren op maat om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden dat dak horren op maat maakt. 

Unilux webshop

Terecht gekomen op de website van Unilux 

Toen we op het internet op zoek gingen naar horren op maat kregen we erg veel zoekresultaten van verschillenden bedrijven bij ons in  de buurt dat horren op maat maken. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan sprak ons de website van Unilux ons het meeste aan. de website is namelijk zeer goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt . Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf kwaliteits producten aanbiedt waar je 5 jaar garantie op ontvangt. Dit sprak mijn vader erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen. 

Zeer tevreden over de horren van Unilux

Nadat mijn vader contact met het bedrijf had opgenomen besloot hij om over te gaan tot een aankoop. De horren werden 2 weken later geleverde n hij is zeer tevreden met zijn aankopen. Daarom raden we Unilux ook aan iedereen aan die opzoek is naar goede horren.