PVC met het uiterlijk van hout

Een houten vloer is prachtig om te zien, echter vergt dit wel wat onderhoud. Ook het leggen ervan is niet eenvoudig om te doen. Wil je de looks van een houten vloer, maar het gemak van een PVC vloer dan is een visgraat PVC de ideale vloer. Deze vloer van PVC heeft de kenmerken van PVC en ziet eruit als een houten vloer, het leggen ervan is niet heel moeilijk. Bijkomend voordeel is dat de vloer direct te gebruiken is na het leggen, je hoeft niet te lakken of met een wax aan de gang te gaan. 

Ook andere vloeren van PVC

Ben je niet helemaal weg van een visgraat PVC vloer, maar wil je een ander soort patroon dan is dit ook te zien in de webshop van knulst-pvcvloeren.nl. De verschillende merken vloeren, zorgen juist voor de unieke kenmerken die ze hebben. Wat voor vloer je ook kiest, deze zal altijd naar je wens zijn door de enorme keuze. Voordeel van Knulst is tevens dat zij veel merken hebben, waardoor het assortiment ruim is en van allerlei verschillende soorten is voorzien. Net als houten vloeren, kun je kiezen uit lichte en donkere varianten bij PVC vloeren.

Kijk in de showroom

Weet je nog niet goed wat je wilt, of wil je deskundig advies dan ben je welkom in de showroom van knulst-pvcvloeren.nl. Hier kun je inspiratie opdoen betreft de PVC vloeren, en natuurlijk de verschillende vloeren zien. Het is op deze manier eenvoudiger om een overwogen keuze te maken, als je ziet hoe de vloer is op een groter oppervlak. Ben je nog niet helemaal zeker van de kwaliteit, de medewerkers kunnen je alles vertellen betreft de PVC vloeren betreft de kwaliteit. Zorg ook dat je interieur een mooie boost krijgt met een vloer van PVC, met het uiterlijk van hout en het gemak van PVC.