Ons droomhuis met schuifpui

sunrise-g11def60f4_640

Mijn vriend en ik zijn inmiddels al vijf jaar samen en nog steeds super gelukkig. We denken al een tijdje na over een eigen huis, maar waren altijd te onzeker om de stap te nemen. Nu hebben we besloten dat we er allebei aan toe zijn om te gaan samenwonen. We zijn dan ook druk bezig geweest met het bezichtigen van huizen in de buurt, waarvan de een nog mooier was dan de ander. Er was echter één huis dat er voor ons meteen uitsprong en waar we sinds de bezichtiging bijna elke nacht over dromen. Het was een nieuwbouwwoning met een prachtige schuifpui aan de achterkant. Deze gaf in combinatie met het dakraam een prachtige lichtinval. Veel mensen vinden nieuwbouwhuizen karakterloos, maar mijn vriend en ik houden juist van strak. Geen wonder dus dat deze parel onze aandacht vasthoudt.

Toekomstplannen

Wij zien onszelf echt oud worden in dit huis. Ik ben deze relatie aangegaan met de instelling om er alles uit te halen! Ik wil dan ook echt een toekomst opbouwen met mijn vriend, samen kinderen krijgen een gelukkig leven leiden. Als ik daaraan denk, zie ik ons samen in dat huis wonen. Dat is toch het allerbelangrijkst? Er is niemand waar ik ooit zo verliefd op ben geweest als mijn vriend, maar dit huis komt redelijk dicht in de buurt. Het is niet alleen prachtig, de ligging is ook super. Het is namelijk gebouwd naast de wijk waar ik ben opgegroeid. Mijn ouders wonen daar nog steeds, dus we zouden makkelijk naar elkaar toe kunnen lopen. Als familiemens vind ik dat heel belangrijk.

Bod uitbrengen

Mijn vriend en ik gaan morgen naar de makelaar bellen om een bod uit te brengen. Ik ben super zenuwachtig, want ik ben helemaal weg van dat huis met die prachtige schuifpui. Als we verder moeten zoeken, zal ik elk huis blijven vergelijken met deze geweldige vondst. Ik denk niet dat we ooit nog iets tegenkomen wat eraan kan tippen. Ik vrees dat ik vannacht niet kan slapen, maar hopelijk krijgen we snel antwoord van de makelaar. Als we het huis krijgen, ben ik de gelukkigste vrouw van de wereld!