Verschillende soorten lichtkoepels voor dakbetreding

Dakbetreding

In de zomer vind ik het leuk om lekker te kunnen borrelen in de avond op een mooie locatie zoals een dakterras. Nu ik in een nieuw huis woon, kan ik eindelijk een lichtkoepel nemen met dakbetreding. Dat betekend dat de koepel open kan en er mensen doorheen kunnen klimmen. Als jij die plaatst op een plat dak of een dakterras kun jij daar makkelijk komen. Het nieuwe huis waar ik sinds kort woon met mijn vriend, heeft een dakterras. Jij kan er alleen niet makkelijk komen. Mijn vriend en ik willen daarom een lichtkoepel plaatsen. Wij vinden het namelijk erg zonde als wij nooit op het terras zitten omdat het moeilijk te betreden is. Een koepel is een simpele oplossing, die er ook nog eens voor zorgt dat er extra licht binnenkomt.

Dakbetreding

Dakbetreding voor ons terras

Op het internet ben ik opzoek gegaan naar een lichtkoepel die dakbetreding mogelijk maakt. Ik las verschillende positieve berichten over de webwinkel van Lichtkoepels. Mijn vriend en ik besloten om daar eens een kijkje op te nemen. Al gauw zagen wij dat zij aanboden wat wij zochten. Omdat wij niet wisten welk type wij moesten hebben, heb ik telefonisch contact opgenomen. Een man met een vriendelijke stem nam op. Hij vroeg aan mij waar hij mij mee kon helpen.

Gelijk besteld

Aan de man aan de telefoon legde ik uit dat ik een lichtkoepel zocht die open kon zodat wij ons terras konden betreden. De man legde uit dat zij twee verschillende types hadden. De een is van aluminium en die is voor regelmatig gebruik. De ander is van acrylraat en die is voor sporadisch gebruik. Mijn vriend en ik waren van plan om vaak het dak op te gaan, dus wij kozen voor optie een. Wij hebben gelijk een bestelling geplaatst nadat wij de medewerker hadden gesproken.