Laat de deur openmaken zonder schade

Als je buitengesloten bent moet je erop kunnen rekenen dat het slot zonder schade opengemaakt kan worden. Kies daarom altijd voor de slotenmaker Den Haag dat deze garantie geeft en laat de deur niet beschadigen door een amateur.

In Den Haag zijn er veel slotenmakers actief en helaas zitten hier wat rotte appels tussen. Dit zijn vaak eenmanszaken met slotenmakers die weinig tot geen ervaring hebben. Het resultaat is dan vaak dat ze meer schade aanrichten dan goed doen. Aan klanten leggen ze dan vaak uit dat er niks anders op zit dan het slot openbreken bijvoorbeeld. Een slot slopen kunnen de meeste mensen zelf ook wel en hebben hiervoor geen slotenmaker nodig. Een bekwame slotenmaker Den Haag kan iedere slot openmaken zonder het slot of de deur te beschadigen.

Laat je dan ook nooit om de tuin leiden en ga nooit akkoord met een slotenmaker dat de garantie niet kan geven dat het slot en deur niet beschadigd raken. Als ze geen garantie kunnen geven stuur de slotenmaker dan weg. We begrijpen dat je onder druk staat om mee akkoord te gaan maar geef hier niet aan toe. Je hebt recht op een goede dienstverlening en in Den Haag zijn er meer dan genoeg bekwame slotenmakers dat deze goede dienstverlening aanbieden.