Huis verhuren kan heel gemakkelijk via dit bedrijf

huis verhuren

Mijn vriendin en ik wilde ons huis verhuren voor een korte periode afgelopen jaar. De reden daarvan was dat wij beide stage gingen lopen in het buitenland. Aangezien wij sinds ander half jaar samen wonen in een mooi appartement, wilde wij die niet onbeheerd achterlaten. Het leek ons dus een slim idee om die tijdelijk te verhuren. Zo konden wij die maanden dat zij weg waren ook wat bijverdienen. Het was echter lastiger dan gedacht om een geschikte huurder te vinden. Het is namelijk wel zo fijn om een huurder te vinden die de gehele periode erin kan en niet maar twee maanden.

Huren

Jouw huis verhuren aan betrouwbare mensen

Ons huis verhuren was dus nog niet zo makkelijk. Daarom hebben mijn vriendin en ik eens rond gezocht op het internet. Wij kwamen toen het bedrijf tegen genaamd Stoit. Dat bedrijf brengt verhuurders en huurders samen. Dat leek ons echt ideaal, dus wij besloten gelijk een mail te sturen naar het bedrijf. Al snel kregen wij een uitgebreide reactie terug. Mijn vriendin en ik hadden beide een goed gevoel bij dit bedrijf. Wij plande een afspraak in om langs te komen bij het bedrijf om de opties te bespreken.

Huren

Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken

De afspraak met het bedrijf Stoit over ons huis verhuren ging heel erg goed. Zij gingen direct opzoek naar een betrouwbare huurder voor onze woning. Daar waren wij echt heel erg blij. Toen er uiteindelijk een huurder gevonden was, viel er echt een last van onze schouders af. Nu konden wij zonder zorgen op stage gaan in het buitenland samen. Alle contracten werden allemaal via Stoit geregeld, wat erg fijn was. Zo wisten wij zeker dat alles goed geregeld was. Wij raden het bedrijf dan ook zeker aan mocht jij jouw huis willen verhuren.