Een zonnepanelen pakket van MDG Solar

Logo-MDG-Solar

Voor een zonnepanelen pakket ben je bij MDG Solar aan het juiste adres. Bij dit bedrijf worden namelijk uitsluitend zonnepanelen pakketten aangeboden van hoogwaardige kwaliteit. Bij dit bedrijf is het zelfs mogelijk om zonnepanelen pakketten aan te schaffen die je zelf op het dak plaatst. Zo bespaar je tot wel 40% als je dit door een installateur laat doen. 

De juiste afstelling is van essentieel belang 

Met het aanschaffen van een zonnepanelen pakket is het erg belangrijk dat er met verschillende factoren rekening wordt gehouden. Het pakket bestaat namelijk uit en omvormer, de zonnepanelen en het materiaal om de onderdelen te bevestigen. Voor een optimaal resultaat is het van essentieel belang dat dit allemaal perfect op elkaar is afgesteld. Bij MDG Solar kun je daarom ook vrijblijvend een offerte aanvragen waarin zij een zonnepanelen pakket samenstellen die perfect bij jou past. De zonnepanelen kunnen door de doe het zelver gemakkelijk op het dak worden geklikt en als je besluit om de zonnepanelen op jouw dak zelf te plaatsen ben je tot wel 40% voordeliger uit dan wanneer je dit door een installateur laat doen. 

Zonnepanelen-pakketten

Zonnepanelen voor schuine en platte daken 

In het zorgvuldig uitgekozen assortiment van MDG Solar worden zonnepanelen aangeboden voor zowel platte als schuine daken. De garantie van de zonnepanelen hangt af van het product. In de meeste gevallen ontvang je 10 tot 15 jaar garantie op jouw aankoop. De zonnepaneel pakketten zullen een levertijd hebben van 2 tot 4 werkdagen. Bij een die het zelf pakket is het echter wel belangrijk  dat er onderling een dag van levering wordt afgesproken omdat je aanwezig moet zijn bij ontvangst.