De top 5 met mooiste plekken voor een recreatiewoning:

financiering recreatiewoning

Veel mensen dromen van een eigen recreatiewoning in eigen land. Om u te helpen bij deze zoektocht zijn hier de mooiste plekken voor een vakantiehuisje beschreven.

 1. De Veluwe

Op de Veluwe staan er op diverse vakantieparken recreatiewoningen te koop in diverse prijsklassen. Hierdoor hoeft de financiering recreatiewoning geen probleem te zijn. Op de Veluwe kunt u heerlijk wandelen of fietsen in Nationaal Park de Hoge Veluwe. De stad Apeldoorn met prachtige binnenstad en paleis het Loo ligt op steenworp afstand.

financiering recreatiewoning

2. Zuid-Limburg

Het prachtige heuvellandschap van Zuid Limburg zorgt voor een uniek en bijna buitenlandsgevoel. Maastricht is een unieke plaats, waar u moet zijn voor de laatste mode en bijzondere restaurants. Ook het bezoeken van de stad Valkenburg en het drie landenpunt zijn absoluut de moeite waard. Deze regio heeft ontzettend veel te bieden. Het is een zeer geschikte omgeving om de recreatiewoning van uw dromen te vinden.

 3. Zeeland

Voor zonaanbidders, surfers en gezinnen met kinderen zijn in Zeeland prachtige plekjes te vinden. Het strand Berkenbos in Oostkapelle en het strand in Cadzand zijn absoluut de mooiste stranden van Zeeland. Denkt u erover om de recreatiewoning te verhuren? In Zeeland is er voldoende interesse voor. Op die manier kunt u de investering in de financiering recreatiewoning terug verdienen.

 4. De Waddeneilanden

De waddeneilanden zijn de plek om rust, ruimte en vrijheid te ervaren. Surfen op de Noordzee en paardrijden zijn bijzondere activiteiten, die hier ondernomen kunnen worden.

 5. De Loonse en Drunense Duinen

Het heide, bos en zandlandschap van de Loonse en Drunense duinen zijn uniek in Nederland. Het is een ideale omgeving om te wandelen of te mountainbiken. Tilburg en Den Bosch zijn interessant om te bezoeken en om de Brabantse gezelligheid te ervaren. Attractiepark de Efteling, dat ook in de directe omgeving ligt, is zeer geschikt voor gezinnen en achtbaanliefhebbers.

Kortom: Nederland heeft ontzettend veel mooi en unieke plekken voor een recreatiewoning. De recreatiewoning waar u van droomt ligt binnen handbereik.