De geweldige inzet van de Seniorenhulp

Seniorenhulp

Seniorenhulp

De Seniorenhulp heeft ons bijzonder goed geholpen met het leeghalen van de woning van mijn moeder. Een taak die voor ons, de kinderen, onmogelijk was. Helemaal omdat wij binnen een maand de huidige woning leeg moesten hebben en de nieuwe locatie ingericht moest zijn. Aangezien wij allemaal een drukke baan hebben en een gezin om voor te zorgen, hebben wij besloten om deze klus uit handen te geven. Een bedrijf die gespecialiseerd is in dit soort verhuizingen en ons hiermee kunnen helpen. Ik kan beter zeggen ons deze hele klus uit handen gaat nemen.

Snel verhuisd door de hulp van de Seniorenhulp

De naam zegt het eigenlijk al, senioren, maar eigenlijk klopt dit niet helemaal. Want de doelgroep die zij helpen zijn niet alleen ouderen. Ook mensen die hulpbehoevend zijn, mindervalide en gehandicapten kunnen zich hier aanmelden. Op een zeer professionele manier wordt deze taak uitgevoerd. Het is maar net wat er allemaal gedaan moet worden. Maar de mogelijkheden die dit bedrijf allemaal kan uitvoeren zijn enorm. Zo kunnen zij bijvoorbeeld alles in de oude woning markeren wat wel of niet meegenomen moet worden naar de nieuwe woning. Dit gaat natuurlijk in overleg met de eigenaar of familie.

Wanneer alles is ingepakt moet het natuurlijk naar de nieuwe woning worden gebracht. Hier worden de spullen op de plaats gezet en de nodige schilderijen opgehangen, televisie aangesloten en het bed in elkaar gezet en opgemaakt. Eigenlijk teveel om hier allemaal op te noemen.