Lichtkoepel koop je bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist!

Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist vind je verschillende soorten lichtkoepels. Een lichtkoepel is een uitstekende manier om meer daglicht in je huis binnen te laten. Wij hebben een woning met een plat dak en wilden graag wat meer licht in onze woning. Het leek ons dé manier bij uitstek om ons woongenot nog meer te vergroten. We kwamen terecht bij bouw-handel.nl en waren erg verrast door het assortiment en de vele informatie dat te vinden was op de website.

Bouw-handel de lichtkoepel specialistOver Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Bouw-handel de lichtkoepel specialist is een online bouwmarkt waar je alles kunt vinden op het gebied van bouwmaterialen. Zo kwamen wij er al snel achter dat we niet alleen voor een lichtkoepel daar terecht konden, maar ook voor: dakramen, deurluifels, rookkanalen en vlizotrappen. Voorlopig staat alleen de plaatsing van een lichtkoepel op onze to-do lijstje, maar mochten we andere onderdelen van onze woning gaan vernieuwen, dan komen we zeker weer terug bij deze online bouwmarkt

Waarom bestellen bij Bouw-handel?Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Bouw-handel heeft een breed assortiment, waardoor je snel vind wat je zoekt. Daarnaast kun je op de website veel informatie vinden over de verschillende bouwmaterialen. De kans is groot dat jouw vraag en antwoord te vinden zijn bij de FAQ. Mocht je toch gratis en vrijblijvend advies willen, kun je ook even contact opnemen via de telefoon of de mail. Wat ik ook fijn vind, is de online chatfunctie. Zo hadden wij nog een aantal vragen voordat we bestelling wilden plaatsen. Ik zag dat de online chat beschikbaar was en kreeg hierdoor snel antwoord op mijn vragen. Zo kon ik met een gerust gevoel de bestelling plaatsen en uitkijken naar het moment dat deze bezorgd werd. Onze bestelling had ik overigens binnen een week in huis, fijn dat het zo snel kon. De bezorger liet zelfs nog even weten dat hij onderweg was, zodat ik wist wanneer ik klaar moest staan. Op zoek naar een betrouwbare en behulpzame leverancier voor lichtkoepels? Dan is bouw-handel zeker een aanrader!