Betonvloer vlinderen gebeurt zo!

betonvloer vlinderen

Jij hebt misschien wel eens van gevlinderd beton gehoord.. Er komt aardig wat bij kijken als het gaat om een betonvloer aan te leggen. Daarnaast kan je dus ook nog het betonvloer vlinderen. Het fijne is dan ook dat het door experts wordt gedaan. Zo weet je zeker dat het goed wordt gedaan en dat je de perfecte vloer krijgt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele schade aan de vloer. Kies daarom vandaag nog voor een betonvloer.

betonvloer vlinderen

Het vlinderen van beton

Zoals jij misschien al had gedacht komt bij een betonvloer aardig wat kijken. Je kan er ook voor kiezen om een betonvloer vlinderen. Je kan het zelf doen, maar je kan het ook laten doen. Bij het vlinderen wordt gebruikt gemaakt van een machine. De machine kan je het beste vergelijken met een schrobmachine. Door middel van metalen platen aan de onderkant die trillen, zakken grote stukken beton naar de bodem. Hierdoor krijgt je een gladde en egale vloer. Daarnaast wordt er nog een coating aangebracht op de vloer waardoor de vloer goed bestendig wordt tegen vuil. Hierdoor gaat jouw vloer langer mee en heeft het weinig onderhoud nodig.

De perfecte vloer

Een betonvloer heeft weinig onderhoud nodig en de vloer gaat langer mee. Een groot voordeel is dan ook dat het water en vuil bestendig als het eenmaal is afgewerkt. Een betonvloer is dan ook nooit hetzelfde. Je kan er namelijk voor kiezen om een betonvloer vlinderen en je kan het verschillende kleuren geven. Hierdoor wordt er een vloer gecreëerd naar jouw wensen en dat is iets wat je natuurlijk wilt. Mensen vergissen er zich dan ook wel eens in dat beton simpel grijs is. Kom daarom vandaag nog langs in de showroom.