Vind jouw professionele stukadoor

professionele stukadoor

Ben jij opzoek naar een stukadoor die decoratief stucwerk kan realiseren van hoge kwaliteit? Bij professionele stukadoor zijn ze gespecialiseerd in de afwerking van wanden en vloeren in badkamers en keukens. Het beton dat wordt aangelegd hecht snel aan verschillende ondergronden en is dus geschikt voor iedere plek. Bij het bedrijf hebben ze veel ervaring met het aanleggen van beton cire. Het voordeel van dit materiaal is dat het waterdicht is. Dit is erg handig omdat het dan gemakkelijk aangelegd kan worden in vochtige ruimtes als de badkamer of keuken. 

Meer over beton cire

Beton cire is speciale stuc professionele stukadoor methode waarbij gemalen beton en speciale harsen worden gemengt. Dit zorgt ervoor dat het materiaal waterdicht wordt en dat er dus geen lekken kunnen ontstaan in natte ruimtes. Om deze methode goed uit te voeren is er speciaal gereedschap voor nodig, zoals metalen spanen, schuurmachines en blokkwasten. Het is wel zo dat betonstuc van zichzelf al voor grotendeels waterdicht is. Maar door deze methode toe te passen zorgt dat voor een grote garantie dat er geen lekken zullen ontstaan. Springer Stucdesign kan er voor zorgen dat in jouw badkamer of keuken een geschikte stucwand en/of muur geplaatst wordt. 

Iets voor jou?

Heb jij dit nou gelezen en wil je ook graag de hulp inschakelen van een stukadoor om zo te zorgen voor een goede oplevering en een egale muur, plafond of oppervlakte? In dat geval zou je eens een kijkje kunnen nemen bij dit bedrijf voor stukadoors in of rondom de omgeving bij jou in de buurt en wat ze kunnen beteken in jouw situatie.