Stappen voor het plannen van een zomerfeest met een klein budget

Het zomerse tuinfeest seizoen staat weer voor de deur. Het is allemaal heel goed om een ​​barbecue zonder franje te geven, maar hoe kun je met een klein budget iets speciaals creëren dat echt indruk zal maken op je gasten? Hier zijn een aantal stappen om je te helpen het meeste te halen uit het mooie weer en fijne vrienden.

Comfort

Vergeet niet de comfort voor je gasten. Hierbij kan je denken aan het gebruiken van uitvalschermen in je tuin van rainbow collection of parasols op een open plek. Als het wat kouder is kan je kiezen voor warmtelampen of dekens. Comfort is enorm belangrijk, zonder comfort zullen je gasten waarschijnlijk niet lang blijven hangen. Een zonnesteek oplopen, verkouden worden of doorweekt worden door de regen wil namelijk niemand.

Ruimte

Allereerst heb je ruimte nodig om samen te komen. De meest kosteneffectieve optie is om je eigen tuin te gebruiken. Als je je eigen tuin niet kunt gebruiken, probeer dan een sportveld te huren of op een campingplek waar gebarbecued kan worden. De meeste locaties zullen meestal graag helpen op het gebied van personeel. Het huren van een locatie is ook geweldig voor voorzieningen zoals toiletten en weersbestendig! Alsjeu echter een locatie huurt, vergeet dan niet om de licentievereisten te controleren!

Muziek

Wees je eigen DJ. Bespaar de kosten van het inhuren van een DJ door tijd te besteden aan het maken van afspeellijsten met je vrienden. Kom op een avond samen met je vrienden, haal de wijn tevoorschijn en kies de tracks waar iedereen van zal genieten. Je zou een tablet, iPad of laptop kunnen gebruiken om de muziek te vinden waar iedereen van gaat feesten of de deuntjes die echt iets voor jou en je vrienden wat betekenen. Je zou muziekstreamingdiensten zoals Spotify kunnen gebruiken om afspeellijsten te maken, maar YouTube is ook een geweldige manier om de nummers te vinden waar je van houdt. Daarnaast zou je met youtube en een handige projector de video’s kunnen projecteren voor een leuk effect.