Home Exterieur Ontwerp Tips:

haagplanten

In dit artikel vind je 4 tips om de buitenkant van je huis te ontwerpen naar smaak.

Gooi het hout weg dat constant onderhoud nodig heeft en DOE HET GEMAKKELIJK.

Natuurlijk hout is prachtig en moet op uw huis worden gebruikt; hout is echter niet onderhoudsvrij. We hebben veel mensen gehad die vroegen om gemakkelijk onderhoud voor vlonders en gevelbekleding gingen. Composiethout voor vlonders is gemakkelijk schoon te maken, versplintert niet en is ontworpen om lang mee te gaan in een ruwe omgeving.

overkapping

Gooi de betonnen loopbrug weg en ZEG JA TGEN STRATENMAKERS.

De straat leidt gasten naar jouw voordeur. Het zou mooi moeten zijn.  Vaak is het het eerste wat mensen zien als ze uit de auto stappen. Dat gezegd hebbende, sla het gewone beton over en kies voor iets mooiers: straatstenen, gestempeld beton, hedendaagse blokken, steen of baksteen. Voor meer straat ideeën om je stoeprand aantrekkingskracht op te fleuren, kan je meer informatie vinden bij www.vanvanee.nl.

Dump de ongemakkelijke buitenstoelen en DOE AAN COMFORT

Ik weet niet zeker of ongemakkelijke buitenstoelen ooit in stijl waren; het is echter tijd om ze te dumpen! Investeer in comfortabele zitplaatsen buiten. Nu mensen meer tijd thuis en buiten doorbrengen, is het belangrijk om het comfortabel te houden. Er zijn zoveel geweldige manieren om uw zitplaatsen in de buitenlucht aan te laten voelen als een verlengstuk van uw huis, zoals bijvoorbeeld met een tuinkamer.

Dump de sierlijke plantenbakken en DOE KLEI AARDEWERK.

De dagen van grote sierlijke plantenbakken zijn voorbij. Probeer iets meer casual, zoals klei aardewerk of een terracotta plantenbak. Het past prachtig bij houtaccenten en bronzen verlichting. Terra cotta kan worden gebruikt op de buitentafels, om de slang opgerold aan de rand van de garage te plaatsen of zelfs op de veranda te houden.