De novellini zephyros

novellini zephyros

De novellini zephyros 2p schuifdeur is erg bekend onder de mensen. De kleur van de novellini zephyros is zwart. Novellini is de eerste douchewanden fabrikant die Zephyros 2p schuifdeur in een zwart profiel kan leveren. Dus het is erg uniek om een zwarte schuifdeur te hebben. Dit onderwerp is erg uniek, want alles is zwart. Zelfs de handgreep is zwart. Zwart is nu in deze tijd wel erg in en wordt ook veel gekocht. 

novellini zephyros

Meer over de schuifdeur

De schuifdeur is voorzien van een anti kalk laag waardoor het schoonmaken van het glas veel makkelijker wordt. Het glas zelf is 6 millimeter veiligheidsglas. Dit hebben ze gedaan zodat er geen ongelukken gebeuren voor als het glas ooit mocht gaan breken. 

De schuifdeur is ook met profiel. Dit voorkomt namelijk dat er buiten de douche watervorming ontstaat. Door watervorming wordt het namelijk glad en je moet de vloer weer droog krijgen, maar dat is bij deze schuifdeur dus niet het geval. Als je een douchedeur neemt is het dus verstandig om te kijken naar eentje met een profiel. De schuifdeur is ook omkeerbaar. Je hoeft dus niet op te letten of je een linkse of rechtse deur moet bestellen.