Je woning als nieuw

volledige renovatie woning

Al jarenlang woon je al op dezelfde locatie, verhuizen zie je niet zitten omdat de buurt perfect is om in te wonen. Vrienden, familie, de sportvereniging, het winkelcentrum en openbaar vervoer zit allemaal in de buurt, toch ben je niet helemaal tevreden over de woning zelf. In plaats van een nieuw huis bouwen, is een volledige renovatie woning een perfecte oplossing, hierbij kun je het complete huis renoveren zodat ook de woning geheel naar wens is.

Krijg wat je zoekt

Je kunt onmogelijk elk detail van een volledige renovatie woning vertalen in woorden wat je precies wenst, daarom is het van groot belang dat we elkaar leren kennen. Ben je een bescheiden type die van rustig houdt, of mag het af en toe ook wat extremer zijn bij de renovatie van je woning. Bij een nieuw ontwerp van je woning, wordt daar allemaal rekening mee gehouden, zodat je na de oplevering echt de woning hebt waarvan je gedroomd hebt om in te leven.

volledige renovatie woning

Duidelijkheid over de prijs

Voordat er begonnen wordt aan een volledige renovatie woning wil je natuurlijk ook financieel een beetje weten waar je aan toe bent, bij kraalarchitecten.nl krijg je altijd een indicatie van de kosten waar je rekening mee kunt houden. Vind je de kosten toch te hoog en wil je de mogelijkheden bekijken voor een nieuwbouwwoning, dan is dit ook mogelijk. Van Kraal is namelijk op meerdere gebieden actief, en kan ook je nieuwe woning vanaf de grond ontwerpen tot een succesvolle woning.