Geef je huis een industriële look

De industriële look is al een tijdje weer helemaal in. Deze super gave stijl zie je dan ook veel terug in woningen. De tv-programma’s zitten er vol mee, maar ook de woontijdschriften blijven niet achter. Maar jouw woning dan? Heb je die ook al omgetoverd tot een gaaf industrieel paradijs? Of dat nog niet? Dan komt dit artikel goed van pas. We zullen in deze tekst namelijk gaan bespreken hoe je jouw woning een gave industriële look kan geven. Zo weet je straks precies wat je kan doen om je huis om te toveren naar een nieuwe, gave, industriële look.

Een stoere betonnen vloer

Om te beginnen bij de betonnen vloer. Je kan beton cire kopen in allerlei verschillende kleuren. Er zit voor iedereen wel iets moois bij. Houdt je vooral van koelere kleuren? Dan is de betonnen vloer zeker geschikt voor jou! Maar ben jij meer van de warmere tinten? Ook dan zit je met een betonnen vloer helemaal goed! Ook qua textuur kan je de vloer helemaal personaliseren. De betonnen vloer is namelijk in verschillende texturen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een gladde vloer, of ga juist voor een mooie reliëf. Kortom, de betonnen vloer is een ideaal middel om jouw woning een industriële look te geven.

Muren met een gave betonlook

Maar ook je muren kan je in een industriële stijl verven. Dit kan je doen met betonlook verf. Deze soort verf geeft een beetje een veeg structuur aan je muur, wat perfect past bij de industriële look. Maar ook kalkverf is leuk te combineren met een industriële stijl. Deze soort verf geeft namelijk een wolkerig effect en is in allerlei verschillende kleuren te vinden in de kalkverf webshop. Omdat je muren een groot deel van je woning zijn, kan je hiermee al een groot verschil maken. Door simpelweg je muren te verven kan je je woning dus al heel makkelijk een nieuwe, misschien zelfs wel industriële, look geven.