Bloemen voor Moederdag

Verras je moeder op Moederdag met een bos rozen! Welke moeder houdt er nou niet van een mooi boeket bloemen? Vaak ontvangen ze een gemengd boeket bloemen, wees creatief en geef een boeket met alleen maar rozen cadeau. Vaak worden rozen gegeven als cadeau voor een geliefde, maar het kan ook goed dienen als cadeau voor je moeder. Naast rode rozen heb je honderden andere kleuren rozen, die goed passen bij Moederdag. Denk aan roze en witte rozen, maar ook aan zalmkleurige rozen. Of een boeket met een combinatie van deze rozenkleuren. Wees creatief en verras je moeder met een gepersonaliseerd boeket.

Rozen om mee te verassen

Als je helemaal een cadeau out of the box wilt geven, geef dan regenboog rozen als cadeau. Dit is een erg trendy roos, die nog niet lang bestaat. De roos heeft alle kleuren van de regenboog, deze kleuren worden in de roos gespoten door een biologische inkt. Deze inkt gaat via de steel naar de rozenknop, waardoor de rozenknop alle kleuren van de regenboog uitstraalt.

Let goed op, rozen met inkt in de steel lekken als de steel schuin wordt afgesneden. De inkt is vloeibaar en komt vervolgens uit de steel. Pas dus goed op dat de inkt niet op je kleren komen.

Rozen met een cadeau

Je kan natuurlijk ook rozen combineren met een cadeau. Denk aan rozen met chocolade of een fles wijn. Waarmee kan jij je moeder altijd blij maken? Voeg dit toe aan het boeket rozen en dan heb je een prachtig samengesteld cadeau. Een doos met chocoladeschelpen doet het vaak erg goed bij moeders. Verwen je schoonmoeder, je zus of je oma ook eens op deze dag. Niet alleen je eigen moeder verdient het om verwend te worden op Moederdag! Alle moeders verdienen het om in het zonnetje te staan. Verschillende bloemisten en webshops verkopen Moederdag bloemen.