Raamfolie bij een betrouwbare webwinkel laten maken

Raamfolie

Voor in het nieuwe kantoorpand van het bedrijf waar ik werk heb ik laatst raamfolie besteld. De reden waarom ik dat had gedaan is omdat het meer privacy creëert. Wij zijn namelijk net naar een nieuw pand verhuist met het bedrijf. In dat nieuwe gebouw zijn er heel erg veel muren van glas gemaakt. Hierdoor krijg jij een heel open kantoor idee. Iedereen moest daar in het begin best wel even aan wennen. Al snel kwam mijn baas erachter dat het best afleidend kan zijn om iedereen te kunnen zien zitten. Hij had daarom aan mij de taak gegeven om een oplossing te bedenken voor dit probleem.

Sticker

Raamfolie in verschillende kleuren en stijlen

Omdat de ramen natuurlijk niet zomaar vervangen konden worden door muren, moest ik iets anders verzinnen. Uiteindelijk kwam ik uit op raamfolie. Dat kunnen wij gewoon op het glas plakken en zo creëren wij zelf eigenlijk een soort muur. Op het internet vond ik al gauw een bedrijf die mij hiermee kon helpen. Op hun webwinkel kon ik de raamstickers helemaal op maat laten maken. Zo kon ik kiezen welke stijl ik zou willen en in welke kleur. Nadat ik alle afmetingen van de ramen had in ons pand, ben ik begonnen met ontwerpen.

Sticker

Een goede oplossing

Ik besloot om de raamfolie in verschillende kleuren te bestellen. De stijl van de stickers was een beetje doorzichtig. Op die manier kon jij de andere mensen nog vaag zien, maar werd jij niet meer afgeleidt. Wij wilde namelijk wel dat het kantoor pand er nog open uitziet van buiten. Mijn bestelling kwam al snel binnen nadat ik het besteld had. Alles zag er heel erg goed uit en diezelfde dag werd alles op de ramen geplakt. Mijn baas was heel erg blij met het eindresultaat toen hij de volgende dag op kantoor kwam.