Passpiegel kopen voor in je woning

In iedere woning staat er wel een spiegel. In welke ruimte hij ook staat, we kijken altijd wel even naar onszelf, als we hem zien. Bewust, maar zeker ook vaak onbewust. Het eerste waar men naar kijkt is het gezicht. Logisch, het is het eerste wat we zien in de spiegel op gezichtshoogte. Een passpiegel is weer een ander verhaal. Deze spiegel laat het hele lichaam zien. Ze stonden meestal vroeger in de slaapkamer, maar je ziet ze tegenwoordig overal in huis staan. Denk aan de hal, gang, inloopkast en badkamer.

Verschillende formaten passpiegels

De spiegels zijn in allerlei stijlen, vormen en lijstmaterialen verkrijgbaar. Waar je hem ook plaatst, bedenk wel dat de glasmaat van de spiegel belangrijk is voor de hoogte van het langste gezinslid in huis. Voorbeeld; de langste persoon in huis is 180 cm. Een passspiegel van tenminste 170 cm hoog volstaat. Handig is als je een grotere spiegelformaat kiest, waarin iedereen zichzelf van top tot teen kunt zien. Een ingelijste passspiegel moet standaard 10 tot 20 centimeter van de vloer af en een brede lijstpasspiegel mag wat lager, voor een goed spiegelbeeld. Het is een kwestie van persoonlijke smaak en woningstijl welke passpiegel het beste past. Als de spiegel hangt kun je er een leuk kastje, bankje of tafeltje onder zetten.

De passspiegel specialist

Een mooie spiegel maakt een ruimte groter en geeft bovendien een sfeervolle look, diepte en meer licht aan een interieur. Modern, klassiek, industrieel of landelijk. Het is maar wat jij mooi vindt, dat telt. Of je een passpiegel nu ophangt, inlijst of op de grond zet, voor ieders budget zijn de spiegels te koop. In diverse inlijst materialen, spiegelstijlen en formaten vind je zo de perfecte passpiegel! De spiegels zijn van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en je kunt je door vakmensen laten adviseren.